Kako poručiti

KAKO PORUČIVATI?

Iz menija proizvoda izaberite željeni artikal i kliknite na dugme Dodati u korpu.

Nakon prvog poručenog artikla, formira se porudžbina koja ostaje aktivna sve dok ne završite s poručivanjem. U svakom trenutku možete prekinuti poručivanje i nastaviti kroz nekoliko dana, jer će aktivna porudžbina biti otvorena.

Prilikom poručivanja artikala, postoji mogućnost pregleda statusa trenutne porudžbine klikom na dugme KORPA gde možete da pratite količinu poručenih proizvoda, kao i ukupan iznos porudžbine.

Nakon odabira svih artikala za koje ste zainteresovani, u Trenutnoj porudžbini pritisnite dugme Kasa. Zatim ćete biti u mogućnosti da upišete ili izmenite Vaše podatke potrebne da bi se porudžbina realizovala. (adresa na koju se šalje pošiljka, kontakt telefon). Način isporuke i način plaćanja je pouzećem.

Vaša porudžbina će zatim biti automatski prosleđena našem prodajnom odeljenju, koje će Vas blagovremeno kontaktirati, kako bi se potvrdile sve pojedinosti.

Roba poručena na sajtu biće poslata kurirskom službom, a robu ćete platiti kuriru prilikom preuzimanja.

CENA ISPORUKE

Za pojedine delove Beograda isporuka je besplatna. To su: Zvezdara, Mirijevo, Karaburma, centar Bg, Višnjička Banja, Medaković.

Za ostale delove Bg moguć je  dogovor u zavisnosti od vrednosti kupovine.
U ostalim slučajevima primenjuju se cene dostave kurirski služi.
Robu Vam možemo poslati bilo kojom kurirskom službom koju odaberete.

 

KONTAKT PODRŠKA

Za sva pitanja i poteškoće prilikom poručivanja možete nas kontaktirati na:

broj telefona: 011 3292-327

e-mail: basusteso@eunet.rs

Call Now ButtonPozovite nas